Hudik Cup 2021 ställs in

Hudik Cup-organisationen har tyvärr beslutat att ställa in Hudik Cup 2021. Efter samråd med Smittskydd Gävleborg och Hudiksvalls Kommun så måste vi inse att rådande pandemi och restriktionerna som följer med den gör det omöjligt att genomföra cupen 2021.

”Det är med en enorm besvikelse som vi behöver fatta detta beslut på nytt. Vi har verkligen försökt att hitta alternativa lösningar men rådande restriktioner gör det svårt att genomföra cupen i den utformning vi vill. Vi behöver ta vårt samhällsansvar och våra deltagares hälsa alltid kommer i första hand” säger Hudik Cup koordinator Fredrik Sundfors.

Alla lag som har betalat in avgifter har möjlighet att låta dessa ligga kvar till nästa år och på så sätt redan nu säkra er plats i Hudik Cup 2022, viktigt att ni meddelar detta via mail.

De lag som betalat in avgifter och vill ha dem återbetalade måste logga in på er lagsida och under Meddelanden ange antingen bankens namn, bankkonto, kontoinnehavare, adress eller bankgiro samt innehavare.

Då Hudik Cup organisationen vidtagit åtgärder i som påverkar vår bemanning under en tid så behöver vi få information inlagd av er senast den 30 juni. Efter det kommer ingen återbetalning av erlagda avgifter att göras.

Vi hälsar er varmt välkomna tillbaka till Glada Hudik och Hudik Cup17-19 juni 2022.

Fredrik Sundfors 070-64 65 633

Hudik Cup koordinator