Lagen placeras på skolor. Vi strävar efter att lag från samma förening skall bo på samma skola, om inga andra önskemål finns.

På skolorna finns det möjlighet att koppla upp sig mot Hudiksvalls Kommuns trådlösa nätverk.

För lokala lag och lag med eget boende finns möjlighet till mat. Extra måltidsbiljett kostar 95 kr per person och kan köpas i kiosken på Bromangymnasiet under cupen.

Förläggning
Sovsäck och luftmadrass medtages (90cm maxbredd). Minst en ledare skall bo tillsammans med laget i varje rum. Gästande förening är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador förorsakade av medlemmarna.

Brandmyndigheterna i Hudiksvall har av brandskyddsskäl mycket strikta regler för hur många personer som får bo i ett rum.

Var därför noga med att i förväg kontakta Hudik Cup om ni vill utöka antalet deltagare i ett lag. Vi kan inte garantera att efteranmälda deltagare får plats i lagets förläggning men vi gör givetvis vårt bästa för att lösa det. Vi har dock ingen möjlighet att överskrida det antal personer/rum som brandskyddsmyndigheten beslutat.

Incheckning sker tidigast kl. 12:00 på ankomstdag.
Utcheckning sker senast kl. 15:00 på avresedagen.

Frukost serveras på/vid respektive förläggning. Luncher och middagar serveras på Bromangymnasiet och på Östra Skolan (endast boende på Skolbyn och Östra Skolan).

Regler förläggning
Gå igenom lagkassen och läs all info som finns i den. Kontrollera att rätt antal cupband finns. Om något inte stämmer, kontakta tävlingsexpeditionen (förläggningsvärd kan inte korrigera/ta betalt/återbetala).

Kolla speltiderna och planera måltider och resande så ni är i god tid till matcherna.

Förläggningen ska vara tyst kl. 23:00.

Varje lag skall grovstäda och återmöblera förläggningen till samma skick som när ni kom, knäpp kort på rummet så att ni kan se hur det såg ut när ni kom. Städningen skall godkännas av förläggningsvärd på skolan. Lag som inte får sin sovsal besiktigad innan avfärd eller som ej städar ur den drabbas av en städavgift (1500kr).

Varje lag ansvarar för att inget material förstörs eller försvinner från förläggningen. Meddela eventuell åverkan omedelbart till förläggningsvärden på skolan.

Det är förbjudet att använda datorer, projektorer, TV/ video eller annan elektronisk utrustning som finns i klassrummen. Trasig utrustning debiteras.

Ingen alkohol får förekomma på förläggningarna.